Min kamerautrustning

 
Fick en förfrågan om jag kunde lägga upp vilken utrustning jag använder när jag fotar! Så tänkte skriva lite kring min kamera och mina objektiv som jag använder. 
 
Jag har en Nikon D7100 som jag köpte förra året och jag är så nöjd. Det är min tredje Nikon och jag har sakta men säkert jobbat mig uppåt bland mer avancerade kameror haha. Min första kamera fick jag när jag fyllde 13 och det var en Nikon D60, två år senare uppgraderade jag mig och köpte en Nikon D5100. 
 
Optik då? 
 
Ett 18-55 mm f/3,5-5,6 och ett 55-200 mm f/4-5,6. Dessa fotar jag typ aldrig med längre dock, de hänger mest kvar i kameraväskan från min gamla kamera. 
Sen har jag ett Sigma telezoom 70-300 mm f/4-5,6 som är superroligt att fota med. 
De två jag fotar mest med är mitt Nikkor 50 mm f/1,8 och Nikkor 35 mm f/1,8. 
 
Sen har jag också en blixt, en Nissin Di622 Mark II. Plus lite smått och gott så som UV-filter till all optik, close-up-filter, stativ, skylight-filter, fjärrkontroll och lite sånt! 
 
 
 
Kamerautrustning | |
#1 - - Emma Broberg :

Spännande att läsa! Jag har länge funderat på ett 35mm :)

#2 - - Fanny:

Åh saknar min canon. Använder mig av en mindre kamera, olympus pen, som jag såklart älskar men det är inte samma känsla...

#3 - - LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior:

Kul att läsa!

Ville bara kika in och berätta att jag har bytt bloggportal och numera bloggar på Nouw (nouw.com/lilbabustyle). Jag har skrivit ett inlägg på bloggen där jag berättar varför jag har bytt. Jag hoppas du vill fortsätta kika in! :)​ (Du får det här för att du tidigare har kommenterat på min blogg)

#4 - - sandra.:

då förstår jag att du tar bra bilder :D canon är utan tvekan det bästa tycker jag :D

#5 - - Frida:

Kul att läsa! Kram

Upp