Måndag

Måndag igen! Gillar faktiskt måndagar, som en liten mini-nystart varje vecka, perfekt hehe. Varit på praktiken mellan 7-16 idag, mycket att göra idag vilket innebar att dagen gick så fort. Ikväll har vi invigt vår nya (eller ja Pontus nya eftersom han fick den i födelsedagspresent) air fryer-fritös! Perfekt att kunna göra exempelvis pommes med bara 1 msk olja. Blev så gott så. 
 
Nu ikväll har jag tjurat för jag insåg att jag beställt fel storlek på min almanacka från personligalmanacka.se.. och eftersom de är custom made så innebär ju det att det inte är någon ångerrätt.. Så har slängt ut 250 spänn helt i onödan då jag inte har någon nytta av en mini-almanacka.. Har kanske litelite PMS så detta gjorde så jag var både ledsen och flyförbannad i ca 40 minuter haha. Inte lätt när det är svårt..
 
Vardagliga ting | | En kommentar |

Get to know me

  • Jag har superlätt för att bli besatt av olika saker, oftast historiska händelser eller olösta brott. Hamnar i perioder då hela min värld kretsar kring en sak och det enda jag gör är att prata om det och att läsa på om just det. Exempel på saker jag varit besatt av är Titanic-katastrofen, Columbine High-massakern, Madeleine McCann, Alvar Larsson-fallet osv osv. Folk i min närhet brukar bli måttligt irriterade då jag endast pratar om mina teorier kring olösta brott och så vidare haha.
 
  • Något av det tråkigaste jag vet är att shoppa kläder och skor. Min garderob består av 60 % ärvda kläder jag fått av min syster och 40 % av kläder jag köpt för typ 4-5 år sen.. Försöker tvinga mig själv att köpa lite nytt minst en gång om året iallafall. Skor köper jag först när mina gamla skor bokstavligt talat är så sönder att de trillar isär haha.
 
  • Jag tycker inte om att kolla på film, tycker det är så långtråkigt och tappar koncentrationen efter ca 30 minuter. Ser i princip bara filmer som jag redan sett 10 gånger innan. Dock kan jag ligga och se klart en hel säsong av en serie på en dag, utan att tappa koncentrationen, vet inte riktigt hur den logiken går ihop.
 
  • En av mina stora drömmar just nu är att när vi flyttat till hus så vill jag skaffa en hund som jag sedan ska utbilda till terpihund och ha med i mitt arbete som behandlingspedagog. Vill ha en arbetsvillig brukshund som går att träna spår och agility med dessutom. Drömmer även om att i framtiden kunna ha egna hästar, vilket jag drömt om sen jag var typ 5 år. Helst en fin fjording, en gammal travare och en envis tjock shettis. 
 
 
Vardagliga ting | | En kommentar |

Söndagsplugg

Såhär har min dag sett ut hittills. Men något positivt är ju att jag strax är färdig med en uppgift utav två iallafall! En bra början tycker jag. Uppgifterna är dock rätt så lätta, mycket att man ska tänka och reflektera själv kring olika saker vilket jag tycker är roligt. Uppgifterna ska lämnas in först på söndag nästa vecka så har ju tid på mig! Är ledig på tisdag så tänkte att jag ska skriva färdigt då, nu tänker jag njuta lite av söndagslugnet innan vi ska åka hem till mina föräldrar för att äta söndagsmiddag, så mysigt ♥
 
 
 
Detta ska jag roa mig med nu! Mitt favoritspel of all times! Är såsåså peppad på uppföljaren som släpps nästa höst. Detta är nog 4:e gången jag spelar igenom det, storyn och gameplayen är amazing! Hoppas bara att uppföljaren innehåller lite fler kvinnliga karaktärer då i detta det endast finns en som inte är prostituerad, vilket är lite tråkigt. 
 
Vardagliga ting | | 5 kommentarer |
Upp