Fortfarande sjuk

Den här förkylningen jag åkt på är en envis jäkel. Okej, har förvisso bara varit dålig i 3 dagar men det känns som en evighet. Hatar att missa tid på praktiken, prestationsångesten är på topp igen. Vet ju att man inte kan rå för att bli sjuk men ändå. Har iallafall spenderat dagen med att vara lite produktiv och pluggat en del, snart färdig med uppgift 1 av 2 som ska in på söndag. 
 
 
 
 
Har även hämtat ut medicin till vår en kisse idag. Igårkväll fick vi åka in akut med honom för han betedde sig jättemärkligt. Väl inne på djursjukhuset konstaterades en blödning i en muskel så nu är det strikt vila och smärtstillande som gäller. Hur man nu håller en överaktiv innekatt i strikt vila.. Men bara han blir bättre så blir allt bra. Var så orolig för min lilla Ozzy ♥
 
 
Vardagliga ting | | 3 kommentarer |

Advent

Hej! Sorry för min frånvaro, har som sagt haft världens dipp och varit allmänt opepp på allt. Inte nog med det, nu har jag blivit sjuk också.. 38 graders feber och genomförkyld. Enda positiva med det är att jag tagit massa prover på mitt immunförsvar nu iallafall, får väl se om det ger någon förklaring till varför jag blir sjuk hela tiden.
 
Har julpyntat här hemma! Blir så lycklig av juldukar, adventsljusstakar och tända adventsljus hehe. Så i söndags firade vi första advent med att äta hembakta pepparkakor, dricka glögg och kolla på Mysteriet på Greveholm. Nu ska jag återgå till att vila och spela Fallout 4. Himla bra tidsfördriv när man är sjuk.  
 
 
Vardagliga ting | | Kommentera |

Grått och energilöst

Ugh, alltså vet inte vad som hänt med mig, i en period nu har jag varit världens mest energifullaste människa och orkat med 100 saker varje dag. Men nu det senaste dagarna har det varit som om jag kraschat typ, är trött precis hela tiden. Inte bra då jag just nu har mycket att göra på praktiken  plus världigt mycket plugg som jag ligger efter med. Borde lärt mig att det är såhär jag fungerar haha. 
 
Har suttit nu en stund och försökt reda upp min uppgift jag har till nästa seminarium som om två veckor. Egentligen är den inte så svår men eftersom jag är så trött så förstorar jag upp den i min hjärna. Inga roliga peppinlägg här inte, bara gnäll haha. Sorry not sorry. 
 
Snart ska jag iallafall äta bakad sötpotatis med räkröra, vem blir inte på bättre humör av det?
 
 
Vardagliga ting | | 5 kommentarer |
Upp