En sån där lista

Tänkte att ni kunde få lite mer inside information om min kära sambo och om hur vi träffades osv! Så det blir i form av en sån där lista man hade på bilddagboken när man var 14 år. 
 
 

Hur länge har ni varit ihop?
I augusti var det hela 4 år! Helt sjukt hur fort tiden gått egentligen. 

Hur träffades ni?
På en lokalfest som anordnades mitt ute i skogen haha, det var folk från alla hålor här runtomkring. Måste varit runt 250 pers där. Det var första "riktiga" festen jag gick på och första gången jag drack alkohol.. Kan inte säga att jag minns så mycket haha. 

Vem var mest på?
Hehe Pontus faktiskt. Han la till mig på Facebook dagen efter festen och jag hade ingen aning om att jag pratat med honom ens (sorry älskling). I början var jag sjukt dryg mot honom (sorry igen) för jag hade precis blivit sårad av en kille jag trodde jag tyckte om. Men som tur är gav P inte upp utan fortsatte skriva till mig och tillslut började jag inse att han inte verkade vara så dum ändå ♥

 

Skedde några komplikationer?
Nej inte vad jag kan komma på. Eller han hade en kompis som inte gillade mig (trots att jag aldrig träffat människan..) som försökte hindra honom från att träffa mig, men det lyssnade han inte på som tur var!

Hur skedde dejtandet?
Första gången vi träffades gick vi och fikade på ett supermysigt café i Växjö. Jag var verkligen såå nervös, trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen när vi möttes upp. Jag var rädd för att det skulle bli pinsam tystnad men det blev det inte alls. Utan vi satt och pratade i flera timmar om allt och ingenting. Gången efter vi sågs var vi på bio och såg en skräckis och han la armen runt mig sådär filmklyschigt. Någon annan gång satt vi nere vid Växjösjön och åt jordgubbar och blåste såpbubblor, haha så gulligt. 

 

Hur blev ni ihop?
Haha detta är så cute och cheesy

Han skickade ett sms där det stod "Får jag fråga en retro fråga?" och sen skrev han "Får jag chans på dig? Ja [  ] Nej [  ] Kanske [  ]" Och jag svarade ja såklart. 

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Pontus lämnade en lapp i min ficka när jag inte märkte det en gång när vi var på "dejt" där det stod "jag älskar dig". Den lappen har jag fortfarande kvar ♥ Men jag sa det först face to face och det var första gången han sov hemma hos mig.

Bor ni ihop?
Japp! Vi flyttade ihop i juli förra året efter att ha letat lägenhet i ett halvår ungefär. Eftersom vi träffades när vi båda fortfarande gick i gymnasiet så kunde vi inte flytta ihop då. 

 

Vad är hans bästa sidor?
Att han är lugn, tålmodig och stresstålig. Jag är ju motsatsen till det där så han är min klippa i alla situationer verkligen. När jag får panik över någonting så är han den som är lugn och reder upp allt. Dessutom har han lika dålig och torr humor som mig så vi skrattar alltid sjukt mycket ihop, så många gånger vi legat dubbelvikna för att vi skrattar så mycket. 

Och sämsta?
Hmm... När han blir irriterad så blir han tyst. Jag vill argumentera (alltså inte bråka utan kunna diskutera) och kunna komma fram till en lösning men han kan ibland sluta sig och inte gå att prata med om han blir arg och irriterad. 

 

Vad bråkar ni om?
Hmm.. Vi bråkar typ aldrig faktiskt. Oftast är det småtjafs om ingenting som beror på att någon (okej, jag) är hungrig eller trött. 

Vad gör ni när ingen annan ser?
Går på toa med öppen dörr (haha vi har 0 hemligheter för varandra i det här förhållandet), dansar i underkläder, kallar varandra för sjukt cheesy smeknamn som jag hade himlat med ögonen åt om jag hörde någon annan kalla sin partner det. Skriksjunger till Celine Dion (stackars grannar...), brottas i soffan eller bara ligga sked och mysa. 

Vad ger ni för komplimanger?
Vi försöker att alltid ge komplimanger som bekräftar varandra och att visa att man ser den andre. Både kring utseende och bekräfta någon när den andra gjort något bra i övrigt. 

 

Vardagliga ting | |
#1 - - Emilie Levinsson:

Så himla fina ni är tillsammans!<3

Upp